Haber

Türkiyenin Güzelleri Listesi

Her yıl düzenlenen Miss Turkey yarışması, Türkiye'nin en prestijli güzellik yarışmalarından biridir ve Türkiye’nin en güzel kadını unvanını kazanan kişi büyük bir merakla beklenir. 2024 Miss Turkey yarışmacıları da birbirinden yetenekli ve güzel adaylardan oluşuyor. Binlerce başvuru arasından seçilen finalistler, çeşitli aşamalardan geçerek jüri karşısına çıkıyorlar.

Türkiyenin En Güzelleri Listesi

2024 Türkiye Miss Turkey Yarışmacıları

Miss Turkey 2024 yarışmacıları, Türkiye'nin en iyi model ve güzellik temsilcisi olmak için mücadele edecekler. İşte 2024 Türkiye güzelleri listesi:

Dila Maya Arı

Dila Maya Arı

Dila Maya Arı, 1.82 boyunda ve 19 yaşında. Nişantaşı Üniversitesi İşletme Bölümü'nde eğitimine devam ediyor. Doğal güzelliği ve zarafetiyle dikkat çeken Arı, yarışmanın güçlü adaylarından biri.

 

İdil Bilgen

İdil Bilgen

İdil Bilgen, 1.80 boyunda ve 24 yaşında. Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu olan Bilgen, zekası ve zarafetiyle öne çıkıyor.

 

Tuğçe Şahin

Tuğçe Şahin

Tuğçe Şahin, 1.83 boyunda ve Marmara Üniversitesi Ekonometri Bölümü'nde eğitim görüyor. Modern ve güçlü duruşu ile jürinin dikkatini çekmeyi başardı.

 

Aylin Molla

Aylin Molla

Aylin Molla, 1.78 boyunda ve İstanbul Üniversitesi'nde öğrencidir. Zarif tarzı ve çekici fiziğiyle yarışmanın önemli adaylarından biri.

 

Merve Su İlhan

Merve Su İlhan

Merve Su İlhan, 1.76 boyunda ve Hacettepe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nde eğitim görüyor. Dinamik kişiliği ve sportif yapısı yarışmada dikkat çekiyor.

 

Ece Çetin

Ece Çetin

Ece Çetin, 1.75 boyunda, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde eğitimine devam ediyor. Hem doğal güzelliği hem de enerjik yapısıyla dikkat çeken bir yarışmacı.

 

Fatime İnce

Fatime İnce

Fatime İnce, 1.79 boyunda ve İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi'nde okuyor. Estetik bakış açısı ve sanatsal yetenekleriyle yarışmada öne çıkıyor.

 

Cemre Üker

Cemre Üker

Cemre Üker, 1.80 boyunda ve İstanbul Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde eğitim alıyor. Zarif duruşu ve etkileyici bakışlarıyla yarışmanın iddialı isimlerinden.

 

Melissa Öykü Yorulmaz

Melissa Öykü Yorulmaz

Melissa Öykü Yorulmaz, 1.74 boyunda ve Bahçeşehir Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde okuyor. İletişim becerileri ve doğal güzelliği ile jüriden tam not aldı.

 

Zeynep Ece Sarı

Zeynep Ece Sarı

Zeynep Ece Sarı, 1.77 boyunda ve Boğaziçi Üniversitesi'nde öğrenci. Akademik başarısıyla da dikkat çeken Sarı, zarifliği ile sahnede göz dolduruyor.

 

Candan Şeviktürk

Candan Şeviktürk

Candan Şeviktürk, 1.78 boyunda ve İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde eğitim görüyor. İddialı tarzı ve çekici fiziği ile jürinin beğenisini kazandı.

 

Ayşe Sena Şeref

Ayşe Sena Şeref

Ayşe Sena Şeref, 1.80 boyunda ve Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi öğrencisi. Hem zekası hem de güzelliğiyle dikkat çeken bir yarışmacı.

 

Aycan Nur İnce

Aycan Nur İnce

Aycan Nur İnce, 1.75 boyunda, ODTÜ'de öğrencidir. Dinamik yapısı ve güçlü duruşuyla yarışmada dikkatleri üzerine çekiyor.

 

Selin Şahin

Selin Şahin

Selin Şahin, 1.74 boyunda ve Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'nde eğitim görüyor. Sanatla olan bağı ve doğal güzelliğiyle dikkat çekiyor.

 

Ezgi Güngör

Ezgi Güngör

Ezgi Güngör, 1.76 boyunda, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde okuyor. Zarif duruşu ve entelektüel kişiliğiyle yarışmada öne çıkıyor.

 

Tuğçe Gündoğan

Tuğçe Gündoğan

Tuğçe Gündoğan, 1.77 boyunda, Ege Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi. Enerjik ve neşeli yapısıyla yarışmaya farklı bir hava katıyor.

 

Didem Güngör

Didem Güngör

Didem Güngör, 1.78 boyunda ve Kadir Has Üniversitesi'nde eğitim görüyor. Zarifliği ve kendine güveniyle dikkat çeken isimlerden biri.

 

Nilsu Sepken

Nilsu Sepken

Nilsu Sepken, 1.74 boyunda ve Yeditepe Üniversitesi Moda Tasarım Bölümü'nde öğrenci. Moda dünyasındaki yetenekleriyle de dikkat çekiyor.

 

Çağla Şen

Çağla Şen

Çağla Şen, 1.76 boyunda ve İstanbul Teknik Üniversitesi'nde okuyor. Hem akademik başarıları hem de zarafeti ile yarışmanın önemli adaylarından.

 

Melisa Saran

Melisa Saran

Melisa Saran, 1.78 boyunda ve Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nde okuyor. Hem mühendis hem de güzellik yarışmacısı olarak farklı bir profil çiziyor.

 

2024 Türkiye Güzeli İdil Bilgen

2024 Türkiye Güzeli

2024 Miss Turkey kazananı İdil Bilgen, Türkiye'nin en güzel kadını olarak seçildi. Bilgen, bu başarıyla Türkiye'nin en güzeli unvanını kazanarak Miss World'de yarışacak. 24 yaşındaki İdil Bilgen, Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu ve 1.80 boyunda. İstanbul’da düzenlenen yarışmada 20 finalist arasından sıyrılarak birincilik tacını taktı. Yarışma sonrası yaptığı açıklamada, bu unvana sahip olmanın gurur verici olduğunu belirtti.

Diğer Blog Yazıları